Bye bye Plastic

Zoals we allemaal weten, eindigen op oliegebaseerde kunststoffen oftewel plastic zoals we die kennen, op stortplaatsen, maar ook in rivieren en oceanen. Er is heel veel bezorgdheid over de manier waarop plastic het menselijk leven en de natuurlijke ecosystemen vernietigt zoals het zeeleven.

Waarom zou je het milieu schade berokkenen als wij het je het perfecte alternatief voorschotelen? Met de celluloseacetaat als grondstof ontwikkelden we onze 100% biologisch afbreekbare rietjes. Heerlijk om van te slurpen en zonder ook maar een greintje plastic in. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu, terwijl je op een verantwoorde manier geniet van je drankje. Moeilijker is goed doen voor het milieu niet!

Onze strijd tegen plastic

Dat onze wereld dik in de (plastic)soep zit hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen, de beelden staan op ieders netvlies gebrand. Dat ronddrijvend en aanspoelend plastic een ramp is staat vast, maar er valt echt wel wat aan te doen. Het gebruiken van onze 100% afbreekbare, ecologische rietjes is misschien maar een kleine stap, maar wel eentje in de goede richting.

Met onze biologisch afbreekbare rietjes kiezen we resoluut voor een andere toekomst. Die is wat ons betreft alvast ecologisch. Daarbij kijken we verder dan enkel het mijden van plastic, want het spreekt ook voor zich dat de gebruikte grondstoffen op een ecologische manier worden geteeld.

Geen microplastics voor mens en natuur

De nieuwe rietjes zijn 100% ecologisch verantwoord en volledig recycleerbaar. Met onze rietjes kies je alvast voor een plasticvrij alternatief.